Agenda

- zondag 9 maart 2014, Om 11.00 uur In De Doelen te Rotterdam. Zondagochtendconcert van Smartlap tot Opera. Het Orpheus Ensemble zingt mee. Zie ook:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?
concert=60

- zondagmiddag 25 mei, U kunt op de Koeweide te Rotterdam (Crooswijk) genieten van het openluchtconcert Van Smartlap tot Opera. Ook m.m.v. het Orpheus Ensemble.
Zie ook:
http://www.operadagenrotterdam.nl/programma/voorstellingen/van-smartlap-tot-opera1

- zaterdagavond 4 oktober, geeft Orpheus haar jaarlijkse grote concert. Dit jaar in muziekcentrum BeneVia te Dordrecht. Het programma, de solisten en begeleiding zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.

- dinsdag 16 december, Besloten Kerstconcert voor bewoners van Woon- en zorgcentrum De Merwelanden.

- zaterdag 20 december, Om 20.00 uur in de Trinitatiskapel te Dordrecht het feestelijke Kerstconcert met veel samenzang.

- zondagmiddag 21 december, Als proef zullen we een reprise van het Kerstconcert geven.

Nadere gegevens zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.
 

 

 

 

 

 

 

 

mee in het zondagochtendconcert Van Smartlap tot Opera. Zie ook: http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=60 - zondagmiddag 25 mei kunt u op de Koeweide te Rotterdam (Crooswijk) genieten van het openluchtconcert Van Smartlap tot Opera. Ook m.m.v. het Orpheus Ensemble. Zie ook: http://www.operadagenrotterdam.nl/programma/voorstellingen/van-smartlap-tot-opera1 - zaterdagavond 4 oktober geeft Orpheus haar jaarlijkse grote concert. Dit jaar in muziekcentrum BeneVia te Dordrecht. Het programma, de solisten en begeleiding zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. - dinsdag 16 december besloten Kerstconcert voor bewoners van Woon- en zorgcentrum De Merwelanden. - zaterdag 20 december om 20.00 uur in de Trinitatiskapel te Dordrecht het feestelijke Kerstconcert met veel samenzang. - als proef zullen we op zondagmiddag 21 december een reprise van dit Kerstconcert geven. Nadere gegevens zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.