“Right koorfoto,
“Right koorfoto,
Komende concerten

Ons najaarsconcert

Onder de titel Opera Salute staat ons jaarlijkse grote concert geprogrammeerd op zondag 1 oktober a.s., aanvang 14.30 uur. Op het programma staan voor de pauze liederen uit diverse opera’s die allen iets te maken hebben met wijn en vooral met gezelligheid. Na de pauze brengen we een compilatie van de opera L’elisir d’amore van Donizetti.

Als solisten zullen voor u optreden: sopraan Esther Putter, tenor Leon van Liere en bariton Frank Wong. De begeleiding is in de vertrouwde handen van Jeroen Liedorp. Als locatie hebben we gekozen voor de knusse Wilhelminakerk te Dordrecht.

In de pauze en na afloop van het concert kunt u genieten van een feestelijke wijnproeverij. De verzorging hiervan is in handen van Wijnhuis No. 167, Groenmarkt 167 te Dordrecht.

De toegangsprijs bedraagt € 20,– en dat is uiteraard inclusief een pauzedrankje en programma.

Via de pagina kaarten bestellen kunt u in het bezit komen van de benodigde toegangskaarten.

 

Kerstconcerten 2017

Zoals u van het Orpheus Ensemble gewend bent zingen wij ook dit jaar weer twee kerstconcerten. Voor 2017 hebben staan die geprogrammeerd op zaterdagavond 16 december, aanvang 20.00 uur in de Trinitatiskapel in de Vriesestraat en zondagmiddag 17 december, aanvang 15.00 in de Open Hof in Sterrenburg.

Op dinsdag 19 december zingen we een besloten kerstconcert voor bewoners van het Woon- en zorgcentrum De Merwelanden.


foto: John van der Laan

Arkdesign.nl Logo