“Right koorfoto,
“Right koorfoto,
Komende concerten

Ons concert Música de Argentina dat oorspronkelijk in oktober 2020 op de planning stond is wegens de corona-perikelen verplaatst naar het voorjaar van 2022.

================================================================

Kerstconcerten 2021

Onder voorbehoud van de Corona-maatregelen!!

Op zaterdag 18 december, aanvang 20.00 uur en op zondag 19 december om 14.30 uur zingt het Orpheus Ensemble weer haar  sfeervolle kerstconcerten.
Deze concerten zullen, zoals gebruikelijk weer worden gehouden in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 20-22 te Dordrecht.

U kunt vanaf half oktober uw kaarten bestellen bij een van de leden, bij het secretariaat 078 – 621 27 58, via deze website (kaarten reserveren) en indien niet uitverkocht voor aanvang in de kapel.

Afhankelijk van de Cor0na-omstandigheden zullen wij ook dit jaar voor de bewoners van het Woon-en Zorgcentrum De Merwelanden een zangbijdrage leveren aan de voor hen georganiseerde avond in Kerstsfeer. Dit wordt zowel door de directie als de bewoners reeds zeer lange tijd op prijs gesteld. De aanwezigen worden ook hierbij uitgenodigd om bij het voor deze gelegenheid aangepaste programma uit volle borst met het koor mee te zingen, waarbij zij over de muziekstukken enige uitleg krijgen van onze dirigent Caecilia Boschman.

================================================================

Música de Argentina

Onder deze titel verzorgt het Orpheus Ensemble in het voorjaar van 2022 een gezellig muzikaal festijn gevuld met Argentijnse muziek. Dit concert zal waarschijnlijk plaatsvinden  in de Wilhelminakerk in Dordrecht.

Op het programma staan bekende en minder bekende Argentijnse klanken en ook de ‘Misa Criolla’ van Ariel Ramirez.

De begeleiding zal worden verzorgd door de Grupo Los Criollos en het geheel staat uiteraard onder leiding van onze eigen Caecilia Boschman. De toegangsprijs bedraagt € 20,– inclusief pauzedrankje en programmaboekje. Toegangskaarten kunt u vanaf een nader bekend te maken datum bestellen via deze website (Kaarten reserveren), bij een van de koorleden en via het secretariaat 078 – 621 27 58. 

================================================================