“Right koorfoto,
“Right koorfoto,
Komende concerten

Música de Argentina

Het Orpheus Ensemble brengt op zondagmiddag 9 oktober 2022 een feestelijk concert vol met muzikaal plezier. Met Argentijnse favorieten, klassiekers en vocale verrassingen. Dit concert in de Wilhelminakerk in Dordrecht begint om 14.30 uur.

Op het programma staan bekende en minder bekende Argentijnse klanken waaronder de beroemdste Zuid-Amerikaanse mis Misa Criolla. De Argentijnse componist Ariel Ramirez schreef in 1964 met dit stuk meteen een baanbrekend werk: een mis in het Spaans waarin de Argentijnse volksmuziek doorklinkt. Indianas van Carlos Guastavino is een suite bestaande uit zes liederen, geïnspireerd door Argentijnse traditionele muziek. In de teksten wordt de natuur gebruikt als metafoor voor de schoonheid en ruwheid van het leven.

De begeleiding zal worden verzorgd door het Zuid-Amerikaans ensemble Grupo Los Criollos en het geheel staat uiteraard onder leiding van onze eigen Caecilia Boschman. De toegangsprijs bedraagt € 20,– inclusief pauzedrankje en programmaboekje.

Toegangskaarten kunt u bestellen via deze website (kaarten reserveren), via het secretariaat 06 12 40 21 10 en bij de koorleden.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Kerstconcerten

Op zaterdag 17 december, aanvang 20.00 uur en op zondag 18 december, aanvang 14.30 uur kunt u weer genieten van onze feestelijke kerstconcerten in de Trinitatiskapel. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 inclusief pauzedrankje. Vanaf half oktober kunt u uw kaarten reserveren. Wees er snel bij bij want vol is vol!!